Çfarë është kryesore për tu bërë lider? (VIDEO)

Patrick Awuah në Ted Talk flet për artin liberal dhe si edukimi është kryesor në formimin e një lideri te vërtetë. Në një fjalim për Ted Talks ai duartrokitet disa herë për atë që e tregon. Ndiqni edhe ju videon me titra shqip.

Lajme të ngjashme

Back to top button