fbpx

Ivica Daçiç përfshihet në një skandal seksual

Sipas të përditshmes serbe ‘Kurir’ Ish-kryeministri, aktualisht ministri i Jashtëm i Serbisë, Ivica Daçiq, është në qendër të vëmendjes së publikut serb në lidhje me çështjen e pretenduar seksuale me dy pjesëmarrëse të famshme në një ‘Reality Show me Çifte’.Bëhet fjalë për një ish-anëtare të grupit “Modelsice” Ruzhica Veliçkoviç, e cila në gjendje të dehur ka pranuar se ajo dhe Natasha, e cila gjithashtu konkurrojnë në këtë shfaqje, kanë pasur marrëdhënie seksuale me Daçiçin dhe se ai i ka paguar rreth 300 euro.

Ish-kryeministri deklaroi se kjo është një gënjeshtër dhe se për këtë gjë do të ngrejë padi.

Lajme të ngjashme

Back to top button