Rrahje në qendër të Tetovës (VIDEO)

Para disa minutave ka ndodhur një rrahje në qendër të Tetovës më saktësisht afër Stopanska Bankës.

Për momentin pjesëtar të policisë janë në teren dhe kryejnë hetime. Në video shihen se policët janë të armatosur me pushkë automatike.

Ende nuk është bërë i ditur motivi i rrahjes e as përkatësia etnike e pjesëmarrësve, njofton Tv Koha.

Lajme të ngjashme

Back to top button