fbpx

Policia publikoi videon nga aksioni në Brezë

MPB e Maqedonisë thotë se ka gjetur dy pushkë automatike, dy snajper, 10 pistoleta dhe municion për to si dhe uniforma me emblemën e UÇK-së, në shtëpinë e 55 vjeçarit banor i fshatit Brezë. MPB thotë se për të kanë njohuri se në mënyrë të drejtpërdrejtë ose në mënyrë indirekte është i përfshirë në incidentin që ndodhi më datë 21 të këtij muaji në fshatin Goshincë. Ajo tha se aksioni i djeshëm i MPB-së ka qenë i suksesshëm sepse është gjetur një pjesë e armatimit të vjedhur nga policia, siç tha ajo nga 40 terrorist.

Lajme të ngjashme

Një koment

 1. Movie Producer: Vlada na R.Makedonia
  DUI-VMRO macedonian AD
  Producent: Nikola Gruevski
  Montager: Gordana Jankullovska
  Actors: Policia na R. Makedonia
  Locations: Albanien vilages
  Financing : DUI-VMRO budget 2015 na R. Makedonia

Back to top button