Reagon edhe VMRO-DPMNE për incidentin në Gushincë

VMRO-DPMNE-ja  përmes një komunikate me shkrim i dënon këto akte terroriste të cilat kanë për qëllim destabilizimin e Republikës së Maqedonisë.

“ VMRO-DPMNE e gjykon ngjarjen e sotme terroriste në fshatin Gushincë.I ftojmë institucionet që në mënyrë të vendosur të veprojnë për zbardhjen e këtij rasti dhe ta sigurojnë ligjin, sigurinë dhe stabilitetin. Qytetarët e Republikës së Maqedonisë duhet të qëndrojnë të qetë dhe të mos lejojnë realizimin e skenarëve qëllimi i të cilave është destabilizimi i vendit dhe prishja e rendit dhe rregullit kushtetues. Të gjithë bartësit politik, individët dhe partitë duhet që në mënyrë të përgjegjshme të veprojnë në këto momente, të përmbahen nga manipulimet dhe të mos nxisin tensione për qëllime të ngushta partiake dhe personale. Republika e Maqedonisë do t`i tejkaloj të gjitha sfidat dhe do të vazhdoj me përparimin e saj që është në interesin e qytetarëve.”, thuhet në komunikatën e VMRO-DPMNE-së.

LEXO: I apostrofuari për sulmin në polici, Kadri Bajrami: S’kam lidhje me sulmet në polici!

LEXO: Banorët e Gushincës: S’kemi parë as s’kemi dëgjuar asgjë

LEXO: Forca të shumta policore drejt Gushincës (VIDEO)

LEXO: Kotevski për sulmin e policisë: Akt terrorist në Likovë nga UÇK-ja

LEXO: Sulmi në polici, Ivanov cakton mbledhje

LEXO: Zymberi: Ngjarja në Gushincë, lojë e fëlliqur e Gruevskit që e bëri me amator

LEXO: Babanovski: Shqiptarët e Maqedonisë asnjëherë nuk përfshihen në lojën për të shpëtuar kriminelët e pushtetit

LEXO: Angellov para disa ditëve paralajmëroi se Qeveria ka paguar 2 milion euro të krijon UÇK të rrejshme

LEXO: Selmani: Nuk ka asnjë bazë për konflikt etnik në Maqedoni

 

Lajme të ngjashme

Back to top button