fbpx

Project Fi, Google gati për tu kthyer në një operator celular

Google dëshiron të konkurrojë meoperatorët celularënë mbarë botën dhe për ta bërë këtë, ai po përgatitet për të nisur një shërbim të ri të quajturProject Fi.

Zbuluar paraprakisht në disa vargje të kodit të një firmware për Nexus 6, ky shërbim i ri do të revolucionarizojë mënyrën se si ne i mendojmë tarifat dhe promocionet që lidhen me operatorët celularë.

Jo më kosto të ndryshueshme, por çmime konkurruese dhe me norma të fiksuara.

Do të jemi në gjendje të marrim një paketë interneti dhe të paguajmë një shumë të caktuar GB që do të përdoren brenda 30 ditëve.

Rrjeti i të dhënave që ne nuk do të përdorim do të kthehet përmes një rimbursimi, i cili do të llogaritet bazuar në sasinë e të dhënave të papërdorura.

Shërbimet e caktuara do të llogariten mbi një bazë fikse, kështu që në rastin e rrjetit të të dhënave do të kemi një tarifë të shtuar çdo GB shtesë ose më shumë nga të dhënat e rrjetit të përdorur.

Lajme të ngjashme

Back to top button