fbpx

Forca të shumta policore drejt Gushincës (VIDEO)

Ndërkohë drejt fshatit malor të Gushincës janë nisur forca të shumta policore me automjete të blinduara.

Nga ajri vendi i Gushincës vëzhgohet nga helikopterë dhe dron.

Lajme të ngjashme

Back to top button