fbpx

Mançevski: Kthimi i lirisë gjëja më e rëndësishme për Maqedoninë

Gjendja aktuale politike, rrënimi i proceseve demokratike dhe të të drejtave të njeriut nga qeverisja jo demokratike e qeverisë që drejtpërsëdrejti tregohet nga bisedat e përgjuara janë tema të takimit të sotëm të nënkryetarit të LSDM-së Damjan Mançevski dhe kryetari I PLD-së, Goran Milevski me Daniell Kadik,  drejtor  fondacionit Fridrik Noiman për Evropën Juglindore.

Gjatë takimit nënkryetari i LSDM-së tha se përkrahja nga bashkësia ndërkombëtare në këtë proces është i një rëndësie të veçantë dhe se kthimi i lirive dhe demokracisë janë përcaktimet bazë të opozitës me çka filloi projektin “E vërteta për Maqedoninë”.

Lajme të ngjashme

Back to top button