fbpx

Të gjorë, indian, shiptari, maxhyp, të verdhë, gomerë…politikan apo karrocier?

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. Putini dhe Grujevski pos qe zhvillojne te njejten politike, karakteristike e kane te njejten ecje, ne pushtet i mban nacionalizmi ortodoks.