fbpx

Televizori Sony më i hollë se një iPhone 6

Sony ka sjell në treg televizorin që është super i hollë dhe me rezolucion HD 4K. Televizori Sony është më i hollë se një iPhone 6.

Sony po bëhet gati që të sjellë dy modele supër të hollë, modelin X900C, i cili është 55 inç dhe 65 inç i madh, dhe modeli X910C i cili është 75 inç.

Të dizajnuar që t’ju mahnitin me pamjen përderisa i shikoni ata, X900C dhe X910C kanë ekrane të cilët janë virtualisht me bezel, i cili shtrihet në të gjitha anët e TV-së.

Çmimet do të sillen rreth $4,500 për modelin X930C 65 inç dhe $8,000 për modelin X940C 75 inç.

Lajme të ngjashme

Back to top button