fbpx

Nëse qenka kaq i vështirë…

“Nëse qenka kaq i vështirë gjembi në themër, thuaje, ç’bëhet me atë të ngulur në zemër?”

Rumi ishte një dijetar poet, jurist dhe teolog mysliman i shekullit 13 nga Persia. Sot e kësaj dite poezitë dhe fjalët e tij mbeten udhërrëfyes spiritual në tërë botën.

Lajme të ngjashme

Një koment

Back to top button