fbpx

Koreano-jugori që flet shqip dhe studion në Prishtinë (Video)

Danielli, një koreano-jugor që për disa vite jeton në Kosovë, tashmë është student i Stomatologjisë në Universitetin e Prishtinës.

Ai në emisionin “Me Shukin” tregon se ndodhet këtu që disa vite dhe studion Stomatologjinë, ndërsa shumë mirë flet gjuhën shqipe.

Për më shumë shikoni videon.

Koreano-jugori që flet shqip dhe studion në PrishtinëPëlqejeni faqen e emisionit: Me ShukinVideo e plotë: https://www.youtube.com/watch?v=DJWqA3qXRZ8

Posted by Koha.net on Sunday, 19 April 2015

Lajme të ngjashme

Back to top button