fbpx

Jankullovska kërcënon: Zaev ngarkohet me veprave penale

Minsitrja e punëve të brendshme Gordana Jankullovska ka deklaruar se me kolëgët në pushtetin ekzekutiv dhe atë ligjvënës ka raporte profesionale.
Lidhur me ‘bombën” e fundit të publikuar nga LSDM-ja , Jankullovska tha se Zoran Zaev dhe bahkëpunëtorët e tij në mungesë të projekteve konkrete , kanë vendosur që në publik të dalin me materiale të montuara të siguruara në mënyrë antiligjore.

Ajo tha se zoran Zaev është i shqetësuar për seriozitetin e veprave penale, që i mer mbi vete.

Lajme të ngjashme

Back to top button