fbpx

Regjisori iranian Mohsen Makhmalbaf: Në Shkup vërejta vetëm statuja

Regjisori Iranian Mohsen Makhmalbaf i njohur si një ndër regjisorët më me ndikim aktualisht në botë,gjatë qëndrimit të tij në Shkup jep impresionet e tij mbi qytetin.
“Shëtita dy ditë nëpër qytet dhe vërejta shumë statuja dhe ndërtime dhe thash që të ik në teatër, por atje përsëri pash statuja”, thotë Makhmallbaf.
Makhmalbaf është larguar nga vendi i tij si aktivist për të drejtat e njeriut që nga viti 2005.

Rgjisori iranian Mohsen Makhmalbaf para projektimit të filmit të tij “Kryetari” në festivalin filmik në Shkup, e ftoi publikun, pas filmit që t`i tregoj nëse e ka njohur diktatorin në rrëfimin e filmit?

Lajme të ngjashme

Back to top button