fbpx

Tendenca të veçanta thonjsh

Për të gjitha ato femra, të cilat janë shumë të fiksuara pas thonjve, do të sjellim disa tendenca të veçanta modelimi, të cilat i ka krijuar dhe i ka mbajtur në gishtërinjtë e saj një vajzë.

Bëhet fjalë për Desislava Hadzhiyska, një manikyriste nga Bullgaria, e cila është frymëzuar nga jeta e përditshme dhe më konkretisht nga ushqimet.

Janë modelime që mund të mos i keni parë në asnjë vend tjetër.

Vajza i pikturon vetë modelet e saj të thonjve dhe më pas, nëpërmjet ndihmës së pajisjeve, i realizon ato.

Shikoni më poshtë për të parë disa nga veprat e Desislava Hadzhiyska:

Lajme të ngjashme

Back to top button