fbpx

Shabani: Me VMRO-në nuk kemi tabu tema (VIDEO)

Edhe në një familje ndonjëherë paraqiten keqkuptime në mes anëtarëve, ashtu edhe ne ndonjëherë kemi mospajtime dhe keqkuptime, por e rëndësishme është që ne jemi të hapur për dialog dhe nëpërmjet tij të gjejmë zgjidhje për të gjitha problemet, kështu që nuk ka tabu teme të cilat nuk i hapim dhe nuk i diskutojmë së bashku, tha ministri i vetëqeverisjes lokale, Lirim Shabani në intervistë për Radio Evropa e Lirë.

Videon me intervistën e  plotë për REL, mund ta shikoni këtu.

Lajme të ngjashme

Back to top button