fbpx

Zhernovski: Shuplaka e vërtetë për Gruevskin së shpejti do të arrije

“Kur ishe ministrër në qeverinë e Lubço Georgievskit ju drejtoheshim me ju , tani ju thëras ty sepse je në njeri i dhunshëm , je politikan që mendon vetëm për provezione dhe para. Në vend se në qeveri ti shëtit me furgon për të kërkuar parcela për ty dhe familjen tënde”, tha Zhernovski.

“Gruevski nuk është njeri që punon ka 15 orë për shtetin , por për provizionet e tij për parcelat e tij. Më kotë e ka Gruevski që dëshiron të fshihet prapa mureve të mëdhaja të parcelave në Vodno, ai do të shihet nga qytetarët prapa grilave të burgut. Shuplaka e vërtetë për Gruevskin do të arrije”, tha Zhernovski.

Zhernovski tha se u bë e qartë se njerëzit i solle në Qendrë jo për të mbrojtur kishën, por për të demoluar Komunën Qendër dhe të ushtruar dhunë.

Lajme të ngjashme

Back to top button