fbpx

“Bomba” e 23 : Gruevski dhe Janakievski përvetësojnë qendrën e Shkupit


Në Kapishtec para qytetarëve të tubuar LSDM publikoi “bombën” e 23 me radhë. LSDM-ja paralajmëroi se referendumi për Qendrën tregtare më 26 mars do të jetë “bomba” më e fuqishme kundër Nikolla Gruevski.
“Akti më kriminal për komunë Qendës është projekti Shkupi 2014, pas së cilës ekziston vetë kryeministri Nikolla Gruevski”, tha LSDM.

Kjo pres konferencë u drejtua nga kryetari i qendrës së LSDM-së Sasha Bogdanoviq, i cili publikoi audio inçizime për të cilat tha se dëshmojnë atë se kush qëndron dhe kush është në dijeni për demulimin e selisë së partisë.

Ai publikoi një bisedë për të cilën tha se është zhvilluar mes shefit të kabinetit të Nikolla Gruevskit dhe ministreshës së punëve të brendshme Gordana Jankullovskës ku këta dy sipas bisedës pranojnë se kanë demoluar selitë e partisë së Lube Boshkovskit.

Gruevski dhe Janakiveksi nëpërmjet biznesmenit kontravrs Alek Teranova kanë përvetsuar qendrën e e Shkupit.

Gruevski i thotë Mile Janakievskit se ai i “larti” para se me e nxjer konkursin ka ndryshuar pamjen e shtëpisë së oficerëve dhe nuk ëhstë ashtu siç e kanë planifikuar ata. Gruevski dhe Janakievski bisedojnë për parcelat në qendër të Shkupit.

Gruevski bisedon për objektin “Shkallët spanjolle” në qendër të Shkupit. Së bashku me Janakievskin diskutojnë për investitorin, për mënyrën se si do të shiten duqanet.

Lajme të ngjashme

Back to top button