fbpx

Kërkohet bankë ruse për të transferuar paratë e vjedhura

Një ish politikan dhe njëri a afërt me biznesmen këto ditë ka udhëtuar në Kaukaz për të gjetur bankë ruse ku do të mund të transferoheshin paratë e biznesmenëve dhe politikanëve të cilët eventualisht mund ta lëshojnë vendin.

Duke iu referuar burimit, Plusinfo shkruan se  ish politikani edhe më herët ka qenë në misione për dërgimi kesh nga Maqedonia dhe për gjurmë pas destinacioneve të parajsës tatimore. Në udhëtimet e tyre shfrytëzohen kontakte me ish kolegët dhe të fortët lokal për të siguruar një vend më të sigurt për paratë e fituara nga bizneset e zeza në Maqedoni. Kuptohet, për këtë gjë ai merr një provizion të madh.

Lajme të ngjashme

Back to top button