fbpx

Nuk ndalet Rama: Shqipëria dhe Kosova do të bashkohen

Kryeministri shqiptar Edi Rama, në një intervistë për “Sky News Arabia” ka theksuar edhe njëherë se Kosova dhe Shqipëria do të bashkohen.

“Kam thënë se bashkimi Kosovë – Shqipëri është i pashmangshëm dhe besoj se do të ndodhë në Evropë”, ka thënë Rama.

Ndërsa, Rama nënvizoi se rruga e dytë është që bashkimi të bëhet edhe jashtë rrugës evropiane.

“Edhe rruga tjetër është e mundur, pra bashkimi jashtë Evropës”, tha Rama.

Ndërkaq, Hashim Thaçi për një media kroate tha dy ditë më parë se nuk është e vërtetë se Rama ka folur për bashkim të Kosovës dhe Shqipërisë, por se ai është keqkuptuar. / albeu

Lajme të ngjashme

Back to top button