fbpx

Borziloku një mbrojtës i mirë ndaj aciditetit

Gjethet borzilokut njihen si një mundësi e mirë për të larguar acididetin e stomakut. Mjafto që ju të përtypni gjethe të freskëta borziloku të cilat përveç se do ju ndihmojnë për largimin e erës së keqe të gojës.

Nëse do të ndjeni djegie në stomak 4-5 gjethe borzilok të freskët largojnë aciditetin e tepërt dhe njëkohësisht ndihmojnë edhe përthithjen e ushqimit më mirë nga organizmi duke parandaluar refluksin dhe krijimin e ulcerave.

Lajme të ngjashme

Back to top button