fbpx

Mbipopullimi, në fokusin e fotoreporterit britanik

Mbipopullimi po kthehet në fenomenin më tmerrues të këtij shekulli. Çdo ditë vijnë në jetë 220 mijë njerëz, duke e kthyer tokën në strehën e tyre.

Ky fenomen është kthyer në fokusin e një fotoreporteri britanik, Donald MecCulin.

Ndërkaq, drejtori i studimeve demografike  u shpreh se presim që Toka të na sigurojë automatikisht, ushqim, strehim dhe burime të tjera, ndërkohë që ne veçse e keqtrajtojmë atë./Top Channel

Lajme të ngjashme

Back to top button