fbpx

Fidane të “kanabis sativës” në fshatin Pagarushë

Njësiti për tregti të palejuar me drogë dhe armë pranë SPB-Shkup, më 26 gusht në fsh.Pagarushë, në vendin e quajtur “Dve Reki” (tokë në pronësi shtetërore), zbuloi dhe çrrënjosi 344 fidane të bimës “kanabis sativa”, me madhësi prej 55 deri 260 cm, si dhe zorrë për ujitjen e saj, njoftoi Ministria e Punëve të Brendshme.

Ekipit i eskpertizës pranë SPB – Shkup, ka kryer ekspertizë të fidaneve.

Policia ndërmer masa për gjetjen e autorit. /Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button