fbpx

Shkolla Wilson realizoi Spelling Bee me sukses

Sot në Shkollën Wilson në Tetovë u mirëpritën mbi 180 garues nga rrethina e Tetovës dhe rreth 30 volunter nga Këndi Amerikan dhe Korpusi i Paqes.
Top pesë finalistët nga secila klasë do të vazhdojnë garën në Shkup me datë 9 Maj.
Urime të gjithë pjesmarrësve dhe një falënderim i veçantë deri te të gjithë që u angazhuan nga Corpusi i Paqes, Këndi Amerikan në Tetovë, arsimtarët, prindët dhe WWS Stafi.
IMG_2145

Lajme të ngjashme

Back to top button