fbpx

54 shqiptarë marrin vendime pune nga Fondi pensional

Drejtori në Fondin për Sigurim Pensional e Invalidor të Republikës së Maqedonisë, Amet Dauti ndau vendimet e punës për 63 persona të cilëve iu transferua vendi i punës në bazë të Ligji për transformim në marrëdhënie të rregullt pune që Parlamenti i Maqedonisë e miratoi kohë më parë.

Prej këtyre 63 personave që sot morën vendimet e punës, 54 janë shqiptarë ndërsa 9 maqedonas.

Ekipi menaxhues i kryesuar nga  drejtori Amet Dauti përgëzoi punonjësit e pranishëm duke ju dëshiruar suksese në jetë dhe punë si dhe njëkohësisht  falënderoi ata për angazhimin maksimal të deritanishëm  gjatë kryerjes së detyrave të punës.

 

Lajme të ngjashme

Back to top button