fbpx

Si ta zbulosh personalitetin e një personi?

“Mund të zbulosh më shumë për atë person në një ore lojë se në një vit bisedë.”

Thënie nga Platoni. Ai ishte një ndër filozofët më të rëndësishëm të historisë, student i Sokratit, autor i disa dialogjeve filozofike dhe themelues i Akademisë në Athinë ku studioi edhe Aristoteli. Kjo Akademi qëndroi nëntë shekuj me radhë.

Lajme të ngjashme

Back to top button