fbpx

Bomba e 21: Protugjer dhe Janakieski dakordohen për blerjen e parcelave në Ohër (VIDEO)

Kryetari i LSDM-së në Ohër,Tomisllav Tuntev publikoi skandale se si shefi i kabinetit të kryeministrit Gruevski, Martin Protuger së bashku me gazetarin e Televizonit Sitell, Dragan Pavlloviç Llatas kanë kurdisur një matrial kompromitues për drejtorin e një gjimnazi të qytetit të Ohrit në lajmet kryesore të këtij televizoni proqeveritar.

Bëhet fjalë për një fotografi ku drejtori është fotografuar me nxënëset gjatë një shitjeje në vendin turistik, Bansko në Bullgari që të prezxantohet si fotografi erotike.

Në bisedat e publikuara nga ana e kryetarit të LSDM­së në Ohër, Tomisllav Tuntev, bisedohet për disa marrëveshje mes Protugjerit dhe Janakieskit për disa pjesë të parcelave në Ohër. Sipas bisedës që LSDM­ja thotë se është zhvilluar mes Porotugjerit dhe Janakieskit, arrihet një marrëveshje që disa pjesë të parcelave në Ohër të jenë në emër të Martin Protugjer.

BOMBA  1: Gruevski ka përgjuar edhe Ali Ahmetin, Rufi Osmanin dhe Menduh Thaçin (VIDEO)

BOMBA  2: VMRO- DPMNE dhe BDI kanë montuar vendime gjyqësore (VIDEO)

BOMBA  3: Latas, Mijallkov dhe policia montuan burgosjen e Lube Boshkovskit (AUDIO) 

BOMBA  4: Gazetarët nën “tytën” e Mijallkov dhe bandës qeveritare (VIDEO)

BOMBA 5: Plani i Gruevskit për hakmarrje ndaj Canoskit, rrëzim ndërtese.. (VIDEO)

BOMBA 6: Gruevski si i çmendur dhe në mënyrë antiligjore harxhon paratë e kredive dhe të shtetit (VIDEO)

BOMBA 7: Zaev zbardh manipulimet dhe shantazhet e Qeverisë gjatë zgjedhjeve (VIDEO)

BOMBA 8: Ja se çfarë bëri VMRO për ti fituar zgjedhjet (VIDEO)

BOMBA 9: Planet e VMRO-së për bllokimin e Zhernovskit (VIDEO)

BOMBA 10: Lakmitë e Gruevskit për posedime personale (VIDEO)

BOMBA 11: Pushteti vjedh votat, malltreton dhe reketon në qytetin e Zaevit (Audio)

BOMBA 12: Borxhi lahet me borxh, pazaret për gjyqësinë mes BDI-së dhe VMRO-së

BOMBA 13: Gruevski dhe Janakievski, diskutojnë parcelat prej 17 milion eurove (VIDEO)

BOMBA 14: Si Gruevski ujdis tenderë për përfitime personale milionëshe (VIDEO)

BOMBA 15: Si i realizon bizneset milionëshe korruptive Sasho Mijallkovi (VIDEO)

BOMBA 16: Jankullovska me fyerje ndaj shqiptarëve, mobilizon dhe armatën për zgjedhjet

BOMBA 17: Zgjedhjet në Prilep, VMRO gjobiti dhe mbylli kompani dhe lokale

BOMBA 18: Sikletet e Gruevskit dhe VMRO-së për Ligjin e amnestimit të ushtarëve të UÇK (VIDEO)

BOMBA e 19: Intervenimet e VMRO-së në Komisionin e lustrimit, kërcënime pas zgjedhjeve (VIDEO)

BOMBA e 20: Gruevski, nëpërmjet Jankullovskës pastron gjithë eshalonët e pushtetit (VIDEO)

Lajme të ngjashme

Back to top button