fbpx

Komisioni antikorrupsion përgatit lëndë kundër Zaevit

Kryetari i Komisionit për ndalimin e korrupsionit  Gjorgji Sllamkov,, thotë se ky komision i ndjek të  gjitha lëndët, ashtu si rastet tjera edhe në këtë rast, për aferën e tenderëve familjarë të Zaevit do të hapet lënda.

Anti korrupsionerët do të kontrollojnë nëse ka pasur konflikt interesash, kur në Komunën e Strumnicës, ku kryetar është Zoran Zaev ,i janë ndarë tenderë, babait dhe vëllait të kryetarit Zaev, ne vlerë prej gjysmë milioni euro.

Lajme të ngjashme

Back to top button