fbpx

Anëtarët e Komisionit për Antikorrupsion betohen para Veljanoskit

Anëtarët e Komisionit për pengimin e korrupsionit, Goran Milkov, Igor Tanturovski, Najdo Spasevski, Suzana Taskova – Axhikotareva, Zhaklina Damçeska, Sjedi Halili dhe Farije Ali, sot para kryetarit të kuvendit Trajko Veljanoski kanë dhënë betimin.

Sejdi Halili i cili ishte anëtarë edhe i formacionit të mëparshëm, tha se Komisioni për antikorrupsion do të punojë në përputhje me kushtetutën dhe rregullativën ligjore të Maqedonisë.
Lidhur me pyetjen e gazetarëve për punën e ish anëtarëve të Komisionit, Goran Millkov tha se nuk ka vërejtje.

Lajme të ngjashme

Back to top button