fbpx

Nxënësit e Tetovës në protestë: “Nuk do të ndalemi deri sa të plotësohen kërkesat”

Nxënësit e shkollave të mesme në Tetovë kanë zhvilluar sot protestën e tyre në qendër të qytetit kundër reformave të këqija në arsim. Ata paralajmërojnë se do të vazhdpojnë të bojkotojnë mësimin deri sa të dëgjohen kërkesat e tyre për testimin ekstern.

11101403_10204894283250631_6157301276725135358_n

 

Protesta e sotme e shoqëruar me pankarta si “jo provimit të matematikës”, “Ne do të bojkotojmë deri sa të largohet testimin ekstern”, “Ndal reformave të këqija në arsim” , ka grumbulluar një numër më të madh të nxënësve të të gjitha shkollave të mesme, krahasuar me protestat e më parshme.

Nxënësit thonë se nuk do të përfillin presionet e ndryshme dhe se do të vazhdojnë që t’i kundërvihen reformave në arsim.

Lajme të ngjashme

Back to top button