fbpx

20 Fotografi botërore me mesazhe te fuqishme

Siç ndryshojnë qytetet botërore, po ashtu ndryshon edhe arti me to. Ashtu siç arti mund të frymëzon veprimin politik dhe rezistencën, poashtu bëri që edhe muret e objekteve në qytet të transformohen në mesazhe përçuese për të ngritur vetëdijen e popullit për ngrohjen globale dhe ndotjen e ambientin jetësor.

Ju ftojmë të ndjekni këto 20 fotografi të fuqishme të cilat përçojnë mesazhe të fuqishme reth ngrohjes globale të cilat u bënë temë e bisedimeve në rrjetet sociale dhe nxitën aktivistët të marrin aksione për të mbrojtur planetin tokë.

#1 Nuk besoj në ngohjen globale

I Don't Believe In Global Warming

#2 Bota drejt zhdukjes

World Is Going Down The Drain

#3 Të mbajmë në jetë gjelbërimin

Lets Keep The Plants Alive

#4 Urbanizimi na vret edhe neve

Urbanization Is Killing Us

#5 Park(ing)

Park(ing)

#6 Duke vrarë njëri-tjetrin

Killing Ourselves

#7 Ora nuk ndalet

The Clock Is Ticking

#8 Më kujtohet kur këto ishin drunjë

I Remember When This Was All Trees

#9 Kafshët në kopshtin zoologjik

Animals In Zoos

#10 I lindur për të qenë i egër

Born To Be Wild

#11 Ne po e konsumojmë tokën

We're Eating The Earth

#12 Toka po vdes

The Earth Is Being Killed

#13 Ha veten

Eat Yourself

#14 Duke ngënë tokën

Eating The Earth

#15 E vërteta

The Truth

#16 Kafshët në kafaz

Locked Up Animals

#17 Bota digjet

The World Is Burning

#18 Keqtrajtimi i kafshëve gjithkund

Animal Cruelty Is Everywhere

#19 Ice ice baby

Ice Ice Baby

#20 Ëmbëlsirë mbeturinash

The Earth Pie Of Trash

Lajme të ngjashme

Back to top button