fbpx

Grave nuk iu besova dhe…

“Unë iu besova burrave miq, dhe u zhgënjeva.Grave nuk iu besova, dhe u gënjeva.”

Karl Gustav Jung ishte një psikolog dhe psikiatër nga Zvicra. Ai është marrë me konceptet ekstroverte dhe introverte të personalitetit, arhetipet dhe nënvetëdijen kolektive.

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button