fbpx

Bashkëpunimi ndërkufitar – mundësi e mirë për zhvillim të qëndrueshëm ekonomik

Ministri për vetëqeverisje lokale Lirim Shabani mori pjesë në takimin që u mbajtë sot në hotelin“Stone bridge” ku u debatua lidhur me investimet nga jashtë si koncept për zhvillim ekonomik.

Në këtë takim ishin të pranishëm zv. kryeministri Musa Xhaferi, ministri i ekologjisë Nurhan Izairi, ministri i ekonomisë Bekim Neziri si dhe përfaqësuesi nga “Trafor Corporation” dr.jur. Joachim K.Trabandt dhe përfaqësuesi i CEO Joachim Josef Patzelt.

Në këtë takim u prezantuan mundësitë dhe sfidat për shfrytëzimin e investimeve kapitale nga jashtë përmes projekteve konkrete

Lajme të ngjashme

Back to top button