fbpx

Duhet ta lëmë të shkojë

“Duhet vetëm ta pranojmë se, kur dikush nuk bëhet i gjallë, është sepse nuk do. Duhet ta lëmë të shkojë. Kaq”

Francesco Roversi – Poet Italian.  Ai ishte i biri i një ushtari, Carlo Alberto, i cili ishte bere i famshëm për shpëtimin e jetës se Musolinit, si dhe një mësuese filloreje, Susanna Colussi

Lajme të ngjashme

Back to top button