fbpx

Plenumi i nxënësve kërkon përkrahjen e qytetarëve

Plenumi i nxënësve  të shkollave të mesme kërkon përkrahjen e qytetarëve për nënshkrimin e peticionit në mbrojtje të kërkesave të tyre.

Ata kërkojnë mbështetje nga qytetarët për ndërprerjen e reformave në arsim dhe të mos jetë matematika lëndë obligative në provimin shtetëror.

“Edhe më andej nuk kemi asnjë informacion nga Ministria e arsimit dhe shkencës, nuk kemi vërtetim e as përgjigje negative ndaj kërkesës tonë për bisedime”, thuan nga Plenumi i shkollave të mesme.

Lajme të ngjashme

Back to top button