fbpx

Të duash dikë që do dikë tjetër

Dikush më pyeti: -Si është të duash dikë që do dikë tjetër ? Mbas një frymëmarrje të thellë, ju përgjigja:

“Është si të përqafosh një kaktus. Sa më shumë ta shtrëngosh aq më shumë të vret..”

Paolo Coelho është një shkrimtar shumë i njohur nga Brazili. Veprat e tij gjithnjë mbajnë porosi fetare në mënyrë ekspilicite apo implicite. Ai ka marrë shumë çmime dhe ka shkruar shumë novela ndër to Alkemisti.

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button