fbpx

Një shpërthim i fuqishëm është dëgjuar tek ndërtesa e qeverisë

Një detonim i rëndë është dëgjuar tek ndërtesa e qeverisë rreth orës 21 që ka shqetësuar banorët për rreth, transmeton  A1on.

Menjëherë pas detonimit një numër i madh i forcave policore ka ardhur në pjesën e pasme të ndërtesës së qeverisë.

Pas një kohe është gjetur një predhë në oborrin e qeverisë në pjesën nga lumi Vardar. Kjo është hera e tretë që gjuhet në drejtim të ndërtesës së qeverisë dhe nuk janë gjetur autorët.

Lajme të ngjashme

Back to top button