fbpx

Ndërtesat më të bukura në botë

Më poshtë, do të gjeni ndërtesat më të bukura në botë. Po, ato janë të mëdha dhe të mahnitshme. Moskë- Rusi, New York City-SHBA, Barcelona- Spanjë, San Francisko-SHBA,  Xi’an- Kinë, Jeddah,-Arabia Saudite, Dubai,  Seoul- Korea Jugut, Romë- Itali.

Moskë, Rusia
bild-

Barcelona, Spanjë
bild-

San Francisko, USA
bild-

bild-

Xi’an, Kinë
bild-

Jeddah, Arabia Saudite
bild-

UAE, Dubai
bild-

Tivoli, Danimarkë
bild-

Seoul, Korea Jugut
bild-

Romë, Itali
bild-

Lajme të ngjashme

Back to top button