fbpx

MPB ngre padi penale për drejtorin e ndërmarrjes komunale të Strugës

Ministria e punëve të brendshme ka ngritur padi penale ndaj drejtorit aktual të NP Komunale nga struga, G.K 51 vjeçar, për shkak të dyshimit të bazuar se ka keqpërdorur pozitën zyrtare dh kompetencat.

I akuzuari ngarkohet me veprën penale  se drejtor i ndërmarrjes komunale nga 18 tetori deri në 18 nëntor të vitit 2013 nuk ka vepruar në përputhje me nenin 44 alinea 4 të Ligjit për koncesione dhe partneritet publik, por individualisht në kundërshtim me nenin 122 të Ligjit marrëdhënie obligacionare në mënyrë joligjore ka ndërprerë kontratën me partnerin privat “Albofox DOOEl” në vlerë të përgjithshme prej 6 milion denarësh.

 

Lajme të ngjashme

Back to top button