fbpx

Samsung pret shitje rekord nga Galaxy S6

Galaxy S6 dhe S6 Edge, janë telefonat me të cilët kompania synon që të arrije rekordet e shitjes.

Samsung pret që telefonat e saj të rinj do të shiten mjaftueshëm për të qenë jashtë stokut në disa vende të ndryshme, por në anën tjetër frikohet se pamundësia për të përmunbushur kërkesën për S6 Edge mund të shkaktojë probleme tek konsumatorët, të cilëve ajo beson se do ti duhet të presin që para-porositë e tyre të plotësohen.

Samsung pret që të arrijë të shesë 50 milionë ose më shumë njësi të S6 këtë vit, dhe nëse ndodh, kjo do të jetë një arritje e madhe për Samsung, sepse me paraardhësin e saj, S5 kompania ka dështuar në aspektin e shitjeve.

Lajme të ngjashme

Back to top button