fbpx

Zoran Zaev sot do të prononcohet për rastin “Puç” para prokurorit publik

Deklaratë e Zoran Zaevit për rastin Lideri i LSDM-së Zoran Zaev sot to të dalë para Prokurorit publik për rastin Puç. Aksioni policor Puç filloi ka fundi i muajit janar të këtij viti, ndërsa Zaev akuzohet për sulm ndaj organeve më të larta shtetërore, dhe se në takim me kryeministrin Gruevski ai është kërcënuar me dëshmi kundër tij. I akuzuari i parë Zoran Verushevski para dy ditëve është paraqitur në prokurori ndërsa deklaratë para prokurorit ka dhënë edhe kryeministri Gruevski.

Lajme të ngjashme

Back to top button