fbpx

Bomba e 19: Si afera për pajisje për përgjim e la Remenskin pa punë (VIDEO)

NOVA para tre viteve ka publikuar dy hulumtime ku profesoresha e fakultetit për siguri Frosina Remenski ka folur për arsyet pse ajo është suspenduar nga pozita e prodekanit. Kjo storie është aktualizuar pas publikimit të bombës së 19 të opozitës ku dëgjohet ministrja e punëve të brendshme Gordana Jankullovska dhe sekretari i përgjithshëm në Qeveri Kiril Bozhinovski të cilët shprehin pakënaqësinë për emërimin e saj si prodekan e fakultetit.

Shikoni më poshtë në gjuhën maqedonase hulumtimin e përgatitur nga NOVA të publikuar në vitin 2013.

Lajme të ngjashme

Back to top button