fbpx

Të shkyçurit nga Ngrohtorja të shtunën në protestë

Të shtunën në orën 12:00, para Portës Triumfale do të mbahet protesta e katër e të shkyçurve nga Ngrohtorja.

Këto protesta sipas organizatorëve janë kundër Qeverisë së Maqedonisë.

Ato kërkojnë që të ndalojnë gjykimet dhe ekzekutimi i vendimeve që po kryhen kundër tyre nga ana e Komisionit Rregullatorë për Energjetikë.

Këto protesta do të mbahen çdo të shtune me fillim në orën 12 dhe do të vazhdojnë derisa nuk plotësohen kërkesat, informojnë organizatorët.

Lajme të ngjashme

Back to top button