fbpx

LSDM ngre padi kundër kryetarit të Komunës së Manastirit, Vladimir Taleski

LSDM ka ngritur sot padi në Prokurorinë Themelore kundër   kryetarit të Komunës së Manastirit, Vladimir Taleski Padia penale del nga Raporti përfundimtar i Revizionit shtetëror për punën e Komunës Manastir për vitin 2011.

“Gjatë kontrollit, revizori shtetëror ka vërtetuar parregullsi të shumta dhe veprime të paligjshme të paditurve. Me harxhimin e jashtë ligjshëm të mjeteve nga buxheti i Komunës së Manastirit, është bërë një dëm i përgjithshëm sipas gjitha pikave nga padia penale nga 15.299.000 den”, tha kryetari i LSDM Manastir dhe deputet, Vasko Kovacevski.

 

 

Lajme të ngjashme

Back to top button