fbpx

Nxënësit e shkollave të mesme në Tetovë fillojnë bojkotin

Shkolla e mesme ekonomike “8 Shtatori” në Tetovë nëpërmjet një proteste paralajmëroi bojkotin e nesërm të mësimit, mëson Plusinfo. Sipas informative, nxënësit ishin të detyruar që t’i kthehen mësimit, por pas një ore e gjysme qëndrimi në oborrin e shkollës duke mbajtur parullën e shkruar në dy gjuhë “Ndalë reformave të këqija” të gjithë nxënësit kanë lëshuar shkollën

“Kemi qenë në shkollë në dy orët e para dhe pas pushimit të madh kemi bojkotuar mësimin dhe kemi qëndruar në oborrin e shkollë. Pasi na detyronin që të kthehemi në mësim ne vendosëm që të shkojmë në shtëpi. Kjo ishte një protestë e vogël para shkollë para bojkotit të mësimit gjatë ditës së nesërme”, thonë burime nga Plenumi I nxënësve të shkollave të mesme për Plusinfo.

Lajme të ngjashme

Back to top button