fbpx

Edhe pse pritej, të enjten nuk do ketë “bombë” për “Monstrën”

Edhe pse pritej që të enjten Lideri I LSDM-së të publikojë ‘bombën’ në përvjetorin e vrasjes së pesëfishte dhe rastit Monstra, Zaev deklaroi se do nuk do të publikojë për këtë rast asgjë në këtë ditë feste dhe se dëshmitë për monstrën do të publikohen ditëve të tjera.

Ndryshe, para katër viteve në festën e Pashkëve ortodokse janë vrarë katër të rij dhe një peshkatarë në Liqenin e Smilkovcit.

Procesi gjyqësor për rastin “Monstra” ka nisur më 20 dhjetor 2012 dhe dosja disa faqëshe akuzon për vepër terrorizëm.

Lajme të ngjashme

Back to top button