fbpx

Lustrohet ish-ndihmës sekretari i MPB-së

Komisioni për verifikimin e fakteve, në seancën e sotshme me shumicë votash vendosi që pesë persona të lustrohen, sepse kanë qenë urdhërdhënës, ndërsa njëri është shpallur edhe si bashkëpunëtor me shërbimet sekrete.

Bashkëpunëtori i cili ka qenë i punësuar në MPB si ndihmës sekretar, sipas Komisionit, ka ndjekur njerëz të cilët kanë pasiur pozicione të ekstremizmit dhe nacionalizmit maqedonas.

Sipas Ligjit, identiteti i të lustruarit do të publikohet për tre ditë.

Lajme të ngjashme

Back to top button