fbpx

Kur delja e do ujkun

“Nuk është çudi pse delja ikën nga ujku. Është çudi po t’ia japë delja zemrën ujkut!”

Rumi ishte një dijetar poet, jurist dhe teolog mysliman i shekullit 13 nga Persia. Sot e kësaj dite poezitë dhe fjalët e tij mbeten udhërrëfyes spiritual në tërë botën.

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button