fbpx

SASHK-u do të ngrejë proces gjyqësorë kundër Plenumit të arsimtarëve

SASHK-u ka autorizuar Sindikatat rajonale që të zbulojë nëse ndonjë anëtarë i saj është në Plenumin e arsimtarëve dhe në përputhje me rregullat e statusit të sanksionohet në mënyrë adekuate.

Në disa vendime të SASHK-ut, thuhet se udhëheqja me e lartë e kësaj Sindikate angazhohet që të ngrejë proces gjyqësorë nëpërmjet zyrës së avokatëve kundër ndaj të gjithë anëtarëve të Plenumit të arsimtarëve dhe Sindikatës Multietnike, për të cilët ekzistojnë dëshmi se kanë bërë veprime antiligjore kundër SASHK-ut.

Lajme të ngjashme

Një koment

Back to top button