fbpx

Damjanovski: Axhiev më 2011 ishte kundër lustrimit të gazetares Jadranka Kostova

Ish anëtari i Komisionit për verifikimin e fakteve Çedomir Damjanovski dhe Voisllav Sojanovski nga Komiteti i Helsinkit, debatuan në emisionin e fundit 360 shkallë në Alsat, për procesin e lustrimit duke sqaruar edhe kontradiktat që shoqërojnë këtë proces.

Damjanovski, midis tjerash theksoi se në vitin 2011 kryetari i komisionit Tome Axhiev ka qenë kundër lustrimit të gazetares Jadranka Kostova.

Lajme të ngjashme

Back to top button